Εξαιρετική και πρωτότυπη ιδέα, που δίνει άλλη διάσταση στο αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων.

Ανήκει σε δύο αδέλφια, την Πόπη και τον Γιάννη, και πρόκειται για το πρώτο κατάστημα με υγεινό popcorn, καθώς παρασκευάζεται μόνο με θερμό αέρα, χωρίς καμία προσθήκη λιπαρών ουσιών.

Όσο για τις γεύσεις; Είναι αμέτρητες και θα σε συναρπάσουν. Εκτός από τα κλασικά με βούτυρο, υπάρχει το CheeseCorn (με φρεσκολιωμένο τυρί cheddar), το CaramelCorn (με επικάλυψη καραμέλας), το Macademia CaramelCorn (με τραγανά μακαντάμια και καραμέλα), το Cashew CaramelCorn (με ξηρούς καρπούς και καραμέλα), το Chocolate CaramelCorn (με σοκολάτα και καραμέλα) κ.ά.

Κάθε παρτίδα popcorn φτιάχνεται καθημερινά επί τόπου στο κατάστημά και μπορείς εύκολα να το πάρεις στο χέρι ή να παραγγείλεις από το ηλεκτρονικό κατάστημα όλες τις γεύσεις του gourmet popcorn. Κάνει παραδόσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τη γεύση και τη συσκευασία, με την απλή γεύση του βουτύρου να ξεκινά από τα 2,5 ευρώ.

Σημείωση: Οι αναγνώστες του apopse.com, χρησιμοποιώντας στο ηλεκτρονικό κατάστημα τον κωδικό «APOPSE», μπορούν να παραγγείλουν οποιαδήποτε γεύση των 2 Gallon Tin με δωρεάν τα έξοδα αποστολής.