Εντυπωσιακό από όλες τις απόψεις, το εστιατόριο Stoffa σου κλείνει το μάτι και σε προσκαλεί να γευθείς τα νόστιμα, μεσογειακά του πιάτα.

Στεγάζεται σε έναν ιστορικό χώρο της Κηφισιάς, ο οποίος για χρόνια στέγαζε την ταβέρνα των αδελφών Τσαλαβούτα. Σήμερα, ο Σπύρος Τσαλαβούτας και ο Γιάννης Καγιούλης έκαναν τον χώρο μοντέρνο με βιομηχανικό ύφος και προσέδωσαν στην κουζίνα ένα μοναδικό «χρώμα».

Ντεκόρ. Πολλά pop στοιχεία, χαρούμενα χρώματα και ζεστός φωτισμός, συνδυασμένα αρμονικά με vintage αντικείμενα και έπιπλα. Ο χώρος γενικά θυμίζει λίγο παντοπωλείο, ενώ πάνω από τη μπάρα κρέμονται αποξηραμένα λαχανικά. 

Φαγητό. Λιτό και καθημερινό, το μενού ανανεώνεται συχνά, με γνώμονα όμως πάντα την ελληνική κουζίνα (αν και λίγο «πειραγμένη»). Σταθερές αξίες είναι η πίτσα μαργαρίτα με τη λεπτή και τραγανή ζύμη, η αλμυρή τούρτα, η μοσχαρίσια ταλιάτα, το γιουβέτσι, το rib eye με σάλτσα πιπεριού, το φιλέτο σολωμού μαριναρισμένο σε τζίντζερ με λαχανικά. Από τα γλυκά, θα είναι μεγάλη παράλειψη να μην δοκιμάσεις το banoffee με παγωτό. 

Ποτό. Εδώ θα βρεις ευφάνταστα signature cocktails, αλλά και μοναδικές εμπνεύσεις από τον mixologist.

Σημείωση: Τις ηλιόλουστες ημέρες, ο κήπος στην είσοδο θα σε συναρπάσει.

Ωράριο λειτουργίας: Τρ - Κυρ: 12.30 μ.μ. - 2.00 π.μ.