Το Bar Pop Up, το πιο freestyle μέρος της πλατείας Νέας Σμύρνης παρουσιάζει τα μεσημεριανά mid - day Sundays στα οποία φιλοξενεί μεσημεριανά dj sets & gigs παράλληλα με εκθέσεις, παρουσιάσεις και markets.

Την Κυριακή 25 Μάη, το Pop Up παρουσιάζει ένα dj set από τις 15.00 με τους residents Pene & Lucas οι οποίοι θα σερβίρουν διάφορα beats & pieces με slo mo electronics και διάφορες ακόμα μουσικές.

Παράλληλα το Νέο Σμυρνιώτικο στέκι & Bicycle Shop, "Life Cycles" θα μας μυήσει στον χώρο του ποδηλάτου με μια έκθεση που θα πραγματοποιήσει έξω από τον χώρο του Pop Up ενώ ταυτόχρονα θα δώσει την ευκαιρία και για ένα bicycle ride στον κόσμο που θα παρευρεθεί.

Επίσης, εντός του Pop Up Bar θα μπορέσετε να συναντήσετε την Ευτυχία και την Έφη από το "Find My Tuesdays" οι οποίες θα εκθέτουν, δίπλα από τους djs, τις δημιουργίες τους που απευθύνονται στον χώρο του ρούχου ποδηλασίας, πάντα με πολύ φαντασία και την δική τους μοναδική ιδιαιτερότητα στα σχέδια. Τη σκυτάλη από το αρσενικό δίδυμο των djs Pene & Lucas θα παραλάβουν η θηλυκή ομάδα των ΛεGirlz από τις 20.00 μέχρι αργά, για το κλείσιμο της όμορφης Κυριακής στο local bar.

Info: 3 μ.μ., Είσοδος Ελεύθερη