Τα άπαιχτα cocktails, οι πεντανόστιμες ποικιλίες, τα σπιτικά γλυκά και η ατμόσφαιρα θυμίζει κάτι από μπαράκι σε νησί και συνάμα «οικογενειακή κατάσταση». Είναι η «Κίτρινη Γκαζόζα» και ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Φτιαγμένη με πολύ μεράκι από τους χαντμπολίστες της ΑΕΚ, Φάνη Τσαούση και Γιώργο Παπαδόπουλο, η «Κίτρινη Γκαζόζα» άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες τις στις 27 Ιουλίου και από εκείνη την ημέρα η περιοχή απέκτησε άλλον αέρα. νησιώτικο, νόστιμο και μεθυστικό!

Βάση του το λευκό χρώμα, όμως καθόλου ουδέτερο, με κίτρινες, λαχανί και γαλάζιες καρέκλες, μπαρ στην... αυλή ό, τι πρέπει για παρέες που προτιμούν το «όρθιο», αλλά και αναπαυτικούς καναπέδες για εκείνους που θέλουν τη βολή τους.

Το μαγαζί έγινε σύντομα γνωστό για τα cocktails του με βάση τη μαστίχα, αλλά και το μαστιχόνερο, σήμα κατατεθέν της «Κίτρινης Γκαζόζας», και έχει γίνει πλέον must για όποιον περάσει έστω και μια φορά από τη γειτονιά. Το αξιοσημείωτο με τα cocktails είναι ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή για όποιον επιθυμεί να πειραματιστεί! Το μόνο που έχει να κάνει είναι να το... συζητήσει με τον μπάρμαν, ο οποίος θα εκπληρώσει κάθε επιθυμία του!

Η «Κίτρινη Γκαζόζα» όμως προσφέρει και γευστικές απολαύσεις! Οι εξαιρετικές ποικιλίες αλλαντικών και ούζου κάνουν παρέλαση από τα τραπέζια, ενώ τα σπιτικά γλυκά, είναι ό, τι χρειάζεται για τον πρωινό καφέ ή την ξεκούραση μετά από μια απογευματινή βόλτα. Το cheesecake αποτελεί ιδανική επιλογή για όποιον έχει. υπογλυκαιμίες, ενώ όσοι θέλουν να απολαύσουν απλά το ποτό τους, μπορούν να ξεγελαστούν με τα άπειρα και ολόφρεσκα ποπ κορν που φτιάχνουν στο μαγαζί.

Από την «Κίτρινη Γκαζόζα» έχει περάσει κόσμος και ντουνιάς και ακόμα είναι η αρχή! Επώνυμοι από το χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου, αθλητές από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το χάντμπολ, επιχειρηματίες και κάθε λογής ανθρώπων που απλά άκουσαν και θέλησαν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο! Η σειρά σας!