Μέσα στην εντυπωσιακή μονοκατοικία του ‘30 της Λεωφόρου Πεντέλης στο Χαλάνδρι στεγάζεται το μεζεδοπωλείο «Ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε». 

Ζεστό σαν το σπίτι της μαμάς, ντυμένο με αντίκες και πολυελαίους, απλώνεται σε μικρά δωματιάκια φτιαγμένα από πέτρα και ξύλο. Τις καυτές μέρες κλείνεις τραπέζι στο μπαλκόνι, ενώ το χειμώνα η παρέα κουρνιάζει μέσα στη ζεστή γωνιά.

Στο μενού του, όπως και στο περιβάλλον, κυριαρχούν γεύσεις φερμένες από οικογένεια. Όλα τα πιάτα και τα γλυκά ετοιμάζονται τη στιγμή της παραγγελίας και είναι χειροποίητα, μαγειρεμένα με πρώτες ύλες μικρών Ελλήνων παραγωγών. Συνοδοί των γεύσεων είναι άλλοτε κάποια μπύρα από τη μεγάλη σειρά από ελληνικές ετικέτες κι άλλοτε το γλυκό κρασί ή το ρακόμελο παραγωγής του εστιατορίου. 

Κι αν όλα αυτά δε σε κάνουν ακόμη να χαμογελάς, σίγουρα θα σε κάνει η εξυπηρέτηση. Ό,τι χρειαστείς, το σέρβις θα είναι δίπλα σου με χαμόγελο και ζεστασιά να σε βοηθήσει. Άψογη συμπεριφορά και αρκετά γρήγορα «αντανακλαστικά», όσο κόσμο κι αν έχει.

Δεν είναι τυχαίο που προτιμάται από παρέες όλων των ηλικιών και όλοι μένουν ευχαριστημένοι. Οι ιδιοκτήτες του «Ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε» είναι νέα παιδιά που προσέχουν πολύ τον πελάτη και προσπαθούν να τον ικανοποιούν στο μέγιστο. 

Info: Σάβ., Κυρ. & μεσημ. Κλειστά Δευτ., Τρ.