Η παρουσία του, πλέον, στην καρδιά του Πασαλιμανιού, φορώντας το σικάτο νεοκλασσικό πανωφόρι του, είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. 

Με την πλούσια όσο και ιδιαίτερη παλέτα γευστικών πινελιών από όλη την Ελλάδα και με διακόσμηση που παντρεύει αρμονικά το παρελθόν με το παρόν, το Belle Amie κάνει απλές λέξεις όπως καφές και φαγητό να αποκτούν μια ξεχωριστή υπόσταση και να μαγεύουν τις αισθήσεις.

Σήμερα και αύριο, το Belle Amie και ο σεφ Χρήστος Τζιέρας φιλοξενούν τον πιο αυθεντικό εκπρόσωπο της κρητικής κουζίνας, τον Μιχάλη Χάσικο.

Ο Μιχάλης Χάσικος που με τις συνταγές αλλά και την παράδοση της κρητικής κουζίνας προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει σε πολλά μέρη του κόσμου συνεργαζόμενος με άλλους σεφ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό την κρητική παραδοσιακή κουζίνα και δημιουργεί τις δικές του συνταγές, βασισμένες πάντα στα αγνά κρητικά προϊόντα.

Μαζί με τον Χρήστο Τζιέρα θα δημιουργήσουν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που θα σας ταξιδέψουν στο αγαπημένο νησί, στην Κρήτη.

Το μενού θα περιλαμβάνει :

Γαλένι με χαρουπόψωμο και ρόδι, σαλάτα με σταμναγκάθι και κρητικά τυριά, λουκάνικο από την βιοφάρμα Βαβουράκη, μινωική σαλάτα με σιτάρι, όσπρια, αποξηραμένα φρούτα και καπνιστό χοιρινό απάκι, κόκορα με κάστανα και πάστα ντομάτας , ριφάκι με άγρια χόρτα, κουνέλι τηγανιτό σβησμένο με παλαιωμένο λιάτικο κρασί, σκουμπρί λιαστό και καπνιστό.

* Την Πέμπτη στις 13/11 το ταξίδι εκτός από γαστρονομικό θα είναι και μουσικό αφού θα τραγουδήσει η Δώρα Τσίγκα κα οι Cigarette Noir.