Από το 2008 που άνοιξε, η pub Silly Wizards, που βρίσκεται λίγο πιο μακριά από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, απέκτησε το φανατικό της κοινό.

Το μαγαζί θυμίζει περισσότερο μία πιο χαρούμενη version των pub του Λονδίνου παρά μία παραδοσιακή Irish pub, όπως άλλες που έχουμε στην Αθήνα. Κάδρα στους τοίχους και μικροπραγματάκια που παραπέμπουν σε Αγγλία, με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί στα καθίσματα του εξωτερικού χώρου (που έχουν κάτι απ’ τη MacLaren’s του How I Met Your Mother!), αμέσως σε βάζουν στο κλίμα. 

Η ατμόσφαιρα είναι πάντα πολύ φιλική και χαλαρή, με τους σερβιτόρους έτοιμους να σε εξυπηρετήσουν στο να διαλέξεις από μπύρα (που έχει μεγάλη ποικιλία) μέχρι πιάτο φαγητού. 

Ειδικά στο θέμα του φαγητού, υπάρχουν πολλές επιλογές με τεράστιες μερίδες που συνήθως δυσκολεύεται κάποιος να φάει μόνος του! Το σνίτσελ, τα Mexican nachos με κιμά και η ποικιλία “Chicky Chicky” είναι ανάμεσα στα must!  

Η μουσική που ακούγεται είναι συνήθως alternative rock, ενώ συχνά διοργανώνονται και live ή διάφορα άλλα event που πολλές φορές ακολουθούν αγγλικές γιορτές και παραδόσεις όπως η St Patrick’s Day ή η Arthur’s Day που τίμησε την επέτειο της μπύρας Guinness.  

Εάν λοιπόν θέλεις να αισθανθείς για μία μέρα πως βρίσκεσαι στο Λονδίνο το Silly Wizards σε περιμένει.

Info: Καθημερινά 17:00 - 02:00