Με στοιχεία από το πετυχημένο μιούζικαλ που γέμιζε τους κινηματογράφους τη δεκαετία του '60, το μουσικό μεζεδοπωλείο στο Γκάζι αποτελεί συνώνυμο της διασκέδασης.

Η είσοδός σου στο μαγαζί αντιπροσωπεύει επάξια την άφιξή σου σε ελληνικό νησί, με το λευκό και το γαλάζιο να σε περιτριγυρίζουν από παντού. Οι Θαλασσιές οι χάντρες αποτελούν ιδανική απόδραση από τη ρουτίνα της μέρας και μπορείς να την πραγματοποιήσεις τόσο τις μεσημεριανές ώρες όσο και το βράδυ.

Η ορχήστρα δίνει το «παρόν» από την Παρασκευή έως την Κυριακή με πλούσιο λαϊκό και παλιό λαϊκό πρόγραμμα και τις Πέμπτες το μαγαζί δίνει μία διαφορετική νότα με διαφορετικά events.

Τα τραπέζια γεμίζουν με ποικιλίες ορεκτικών όπως τα «Βυζάκια της Μαρίας» με φιλέτο χοιρινό, κοτόπουλο και μοσχάρι, πιττάκια αραβικά και γλάσο μουστάρδας. Μεζέδες, ψαρομεζέδες, φρέσκα όστρακα, ντόπια κρέατα όλα φτιαγμένα με μεράκι από τα χέρια της γιαγιάς Ανδριανής.

Ενώ με την απαραίτητη συνοδεία τσίπουρου, ρακής και ούζου το κέφι εκτοξεύεται και η διασκέδαση κρατά μέχρι το πρωί. Οι Θαλασσιές οι χάντρες είναι η απόλυτη εμπειρία για τους λάτρεις του καλού φαγητού και της αυθεντικής ελληνικής διασκέδασης.

Info: Δευτέρα έως Πέμπτη 13:00 - 01:00, Παρασκευή - Σάββατο 13:00 - 05:00, Κυριακή 12:00 - 00:00