Με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου album της “Soulfully’’ (Final Touch/ Cobalt, 2014) η Ελένη Τζατζιμάκη επιστρέφει την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 στο τζαζ στέκι της πόλης Jazzpoint.
 
Πλαισιωμένη απο μία σειρά εξαιρετικών ελλήνων μουσικών, η Ελένη Τζατζιμάκη επανεκτελεί σε jazz ύφος μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια το ελληνικού και παγκόσμιου ρεπερτόριου (‘Gracias A La Vida’, ‘Crazy’, ‘Ne Me Quitte Pas’ ‘Don t Explain’ ‘Σα Μαγεμένο το Μυαλό μου’).

Το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται ως ένα «άλμπουμ-κόσμημα», που σύντομα θα κυκλοφορήσει και στις γαλλόφωνες χώρες ενώ ήδη προωθείται στην αμερικανική αγορά από την Kari-On Productions.
 
Η Ελένη Τζατζιμάκη έχει ήδη κατακτήσει το ευρωπαϊκό κοινό, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στο φετινό Φεστιβάλ Τραγουδιού της Λυών και το ειδικό τιμητικό βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στο διαγωνισμό τραγουδιού "Generation Stars", στην Vesoul της Γαλλίας.
  
Με σύμμαχο το σπάνιο ερμηνευτικό ταλέντο της, αλλά και τους σπουδαίους, δεξιοτέχνες μουσικούς Στάθη Άννινο (πιάνο) και Γιάννη Κασσέτα (σαξόφωνο), μας προσκαλεί σε μία αναμέτρηση αισθήσεων και συναισθημάτων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου, από τη νοσταλγική τζαζ μέχρι το ελληνικό blues.
 

ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗ  - ΦΩΝΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΕΤΑΣ – ΣΑΞΟΦΩΝΟ
ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΝΙΝΟΣ – ΠΙΑΝΟ

Info: 22:00, Τιμή εισόδου: 5€