Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στο Koo Koo Live Music Bar, οι End Of Iris μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας του πρώτου τους EP, παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά με όνομα "El Tango De Roxanne", διασκευή από το γνωστό musical "Moulin Rouge".

Τη σκηνή θα ανοίξουν οι "Matter of Act", και θα ακολουθήσουν οι "The Weeping Clown" και οι "LiE".   Οι End Of Iris γεννήθηκαν τέλη 2011. Τρία αδέρφια αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό το συγκρότημα όπου συνολικά ενώθηκαν 5 άνθρωποι για να δώσουν την τελική μορφή του. Οι End Of Iris είναι από την Αθήνα και αντιπροσωπεύουν ένα πολύ χαρακτηριστικό είδος συνδυασμένης Alternative Rock, Metal, Κλασσικής, αλλά και Pop μουσικής.  

Οι επιρροές τους προέρχονται κυρίως από την Αγγλόφωνη Rock σκηνή όπως 30 Seconds To Mars, Linkin Park, System of a down, Architects, Panic!At The Disco κλπ. αλλά και από την κλασσική μουσική. Ως End Of Iris έχουν λάβει μέρος σε αρκετές διοργανώσεις, με σημαντικότερες το Schoolwave Party και το Athens School Festival στο Τεχνόπολις. Η πρώτη τους στουντιακή δουλειά, με τίτλο "A New Era", ηχογραφήθηκε το 2013 και εκδόθηκε από την ανεξάρτητη FM-Records Label. Το 2014 εργαστήκαν πάνω σε μια διασκευή από το γνωστό Musical "Moulin Rouge'' με το όνομα "El Tango De Roxanne". Σήμερα εργάζονται σε νέο υλικό για single αλλά και album.

Info: 8 μ.μ., Εισ.: 6€