Οι Ex Girlfriend's Perfume ανακηρύχθηκαν Jumping Fish Artists για το μήνα Δεκέμβριο του 2014 με το τραγούδι Cache-cache.

Παίζουν μαζί περίπου ενάμιση χρόνο και έχουν ήδη καταφέρει να ξεχωρίσουν σε αρκετούς διαγωνισμούς και να εμφανιστούν σε πολλά live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το είδος της μουσικής τους είναι απροσδιόριστο. Groovy κατά βάση παίξιμο με στοιχεία funky, progressive, reggae, swing. Μέσα στο 2015 πρόκειται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο Dansistor το οποίο θα περιέχει ένα σύνολο από ιδιαίτερα και διαφορετικά μεταξύ τους κομμάτια.  

H Lia Hide ζει, διδάσκει και γράφει μουσική στην Αθήνα που λατρεύει. Στο παρελθόν την έχουμε συναντήσει στους A dog named Rodriquez, με το αγαπημένο πια Everyday is a brand new day, αλλά και στους Influence, Robin Skouteris και Dimitris Kritikos (DJMCD), καθώς και σε σύμπραξη με την Idra Kayne και συνεργασίες με τους Νοmik και Κ.ΒΗΤΑ.

'Έχει εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Αμερική (Berkeley University), Αγγλία (London School of Music) και Πολωνία (Melodrama Festival) και μόλις πριν λίγο καιρό επέστρεψε από μία σειρά συναυλιών στο Λονδίνο, παρουσιάζοντας το Home, τον πρώτο προσωπικό της δίσκο. Μια conceptual δουλειά, που περιέχει 13 τραγούδια-σκοτεινές ιστορίες. 'Ένας ποπ ήχος, ένα σύννεφο από ηλεκτρονικούς, κλασικούς, τζαζ, progressive, και ποπ ήχους με περίεργες δομές και παράξενες ενορχηστρώσεις, και πολλές φωνές. Μαζί της είναι η Ειρήνη Κετικίδη στην κιθάρα, Αντρέ Νικάκης, μπάσο, Γιώργος Ράσος, ντραμς.

Info: 9 μ.μ., Εισ.: 3-5€