Η Σοφία Σαρρή μετά από την θητεία της στους Night on Earth, τις Σανάδες, πλήθος άλλων μουσικών project και συνεργασιών αποφασίζει τελικά να καταγράψει τις ιστορίες, τους ήρωες και τις μελωδίες που την απασχολούν στον πρώτο της προσωπικό δίσκο. 

Ονειρεύεται τραγούδια για να υπερβαίνει την πραγματικότητα, βυθίζεται σε παράλληλα σύμπαντα του μυαλού και φαντασιώνεται πλάνα διαφυγής. Με την βοήθεια αγαπημένων της μουσικών, παρουσιάζει για πρώτη φορά μέρος αυτής της πρώτης της προσωπικής δουλειάς στη σκηνή του six d.o.g.s.  

Πίσω από το project Echo Canyon βρίσκεται ο Δημήτρης Πατσαρός, παραγωγός και sound designer με βάση την Αθήνα. Σε συνέχεια της πολύπλευρης δουλειάς του με την αναγνωρισμένη experimental post μπάντα του Misuse, το αυτιστικό rock project Masturbation Goes Cloud και τoυς exotic noise rock Kooba Tercu, το project Echo Canyon είναι το πρώτο του solo πείραμα.  

Οι συνθέσεις του κυμαίνονται από ̈σπασμένα ̈ dancefloor grooves και αέρινα sidechained ambient ηχοτόπια μέχρι πειραματική exotica και kraut rock. Για να δημιουργήσει τον ιδιαίτερο ήχο του χρησιμοποιεί κιθάρες, ukulele, πετάλια, αναλογικά synthesizers, looping και sampling αναμεμειγμένα με σχολαστικά δημιουργημένα IDM beats. 

Info: 10 μ.μ., Εισ.: 5€