Που θα πάω απόψε; Τι νέο παίζει στην πόλη; Που μπορώ να βρω ένα «ψαγμένο» στέκι;

Πόσες φορές θέλουμε να κάνουμε κάτι καινούριο και. σπέσιαλ, αλλά δεν ξέρουμε που να πάμε ή που να ψάξουμε; Το apopse.com είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

Το νέο site που θα γίνει talk of the town αποτελεί την ιδανική λύση για όλους εμάς τους. αναποφάσιστους. Καθημερινά, το apopse.com θα είναι εδώ για να σε βοηθήσει, με μια επιλεγμένη πρόταση για φαγητό, ποτό ή κάποιο «ψαγμένο» event.

Από τον υπολογιστή, το tablet, το smartphone ή μέσω e-mail θα μπορείς να δεις την πρόταση του apopse, αλλά και να ανατρέξεις σε παλαιότερες, ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή για τη διασκέδασή σου. Η ομάδα του apopse, που λατρεύει κάθε γωνιά της Αθήνας, θα αναλάβει για σένα να ψάξει και να βρει νέα μαγαζιά και «κρυμμένους» θησαυρούς για όλα τα γούστα, κάνοντας τη διασκέδαση εύκολη υπόθεση!

Οι δικές σου προτάσεις

Είναι κάποιο εστιατόριο, καφέ, μπαρ που πιστεύεις ότι πρέπει να συμπεριληφθεί στο Apopse; Στείλε μας λεπτομέρειες! Ίσως να το δοκιμάσουμε και να το προτείνουμε στους χρήστες μας μία από τις επόμενες ημέρες. 

Αν πρόκειται για κάποια εκδήλωση μην ξεχάσεις να αναφέρεις τον τόπο και την ημερομηνία.

Υ.Γ.: Μόλις ανακαλύψουμε τα ωραιότερα στέκια της πρωτεύουσας, θα «επισκεφθούμε» και άλλες πόλεις της Ελλάδας, με σκοπό να παρέχουμε έναν ολοκληρωμένο οδηγό διασκέδασης. Stay Tuned!