Ξυπνάς Κυριακή πρωί και μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που χτες παρήγγειλες το έκτο τζιν-τόνικ. Σε καταλαβαίνουμε. Η αφυδάτωση στον οργανισμό σου έχει χτυπήσει κόκκινο και δεν έχεις την παραμικρή όρεξη να σηκωθείς για να αδράξεις άλλη μια μέρα. Όσα γιατροσόφια κι αν έχουν περάσει από μπροστά σου, για την επόμενη μέρα με hangover, δεν τα ακολούθησες ποτέ και να ‘σαι. 

Πρώτα από όλα, μην πίνεις με άδειο στομάχι. Η επόμενη μέρα μπορεί να είναι αρκετά πιο ευχάριστη όταν ενυδατώνεις τον οργανισμό σου με αρκετό νερό και τρέφεσαι σωστά. Αν πιστεύεις πως είναι ήδη πολύ αργά και πως δεν μπορείς να σώσεις την κατάσταση, κάνεις λάθος. Υπάρχουν δεκάδες απλές τροφές εκεί έξω, αλλά και μέσα στο ντουλάπι σου, που περιμένουν να τις μαγειρέψεις σωστά για να ξανανιώσεις.

Αν είσαι τόσο «κομμάτια», υπάρχουν επίσης εκατοντάδες εστιατόρια για να διαλέξεις μέσα από τη μεγάλη λίστα του e-table.gr και να κλείσεις online και δωρεάν τραπέζι με τη…χτεσινή παρέα, -προσοχή!- για να συνέλθετε αλλά και για να απολαύσετε εκπτώσεις έως 40% στον τελικό σας λογαριασμό.

Οι ειδικοί μάς παροτρύνουν να καταναλώνουμε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνη C και υδατάνθρακες την επόμενη μέρα του hangover. Αν είσαι μακαρονάς και περίμενες την ευκαιρία να απολαύσεις το αγαπημένο σου φαγητό, ξύπνα, φτάσαμε! Επίλεξε μια συνταγή της Ιταλικής Κουζίνας με φρέσκια ντομάτα, που έχει σώσει πολλά θύματα του hangover και παρατήρησε την αλλαγή στη διάθεσή σου! Προσπάθησε να αποφύγεις την υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης και μην ξεχνάς να πίνεις πολύ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ, νερό. 

Τέλος, τα νέα για αυτούς που δε βάζουν μυαλό και θέλουν να πιουν το κατιτίς τους και την επόμενη ημέρα, είναι ακόμα καλύτερα: Επιτρέπεται! Το πιο δημοφιλές ποτό, που μπορεί να σε βοηθήσει να συνέλθεις είναι το Bloody Mary. Cheers!