Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει το εστιατόριο κάποιου ξενοδοχείου για να απολαύσει ένα ξεχωριστό δείπνο.

Μεγάλοι και καταξιωμένοι σεφ έχουν αναλάβει τα ηνία σε πολλά ξενοδοχεία πολλών αστέρων, κερδίζοντας όλο και περισσότερο κοινό. 

Το πάντα προσεγμένο περιβάλλον και το privacy που προσφέρει ένα εστιατόριο ξενοδοχείου είναι δύο από τους πιο σημαντικούς λόγους, για να επιλέξει κανείς να απολαύσει ένα γκουρμέ πιάτο στον τελευταίο όροφο ενός ξενοδοχείου. 

Coco mat Nafsika

Η εμπειρία Coco mat είναι πάντα μοναδική όταν αναφερόμαστε στον ύπνο. Τώρα όμως ας μιλήσουμε για το φαγητό του ξενοδοχείου Nafsika. Φαγητό σπιτικό, ψωμί που ζυμώνεται μπροστά στα μάτια των επισκεπτών και φύλλο που ανοίγεται με τον παραδοσιακό τρόπο. Μια πραγματική γευστική εμπειρία για αυτούς που ζητούν να ανακαλύψουν υγιεινές και νόστιμες πτυχές της Μεσογειακής διατροφικής κουλτούρας. 

Info: Πέλλης 6, Κηφισιά, 210 8018027

Site: http://nafsika.coco-mat-hotels.com/ 

Fb Page: https://www.facebook.com/cocomat.hotel.nafsika

Il Tramonto 

Η μεσογειακή κουζίνα με ιταλικές καταβολές είναι αυτή που κυριαρχεί σε αυτό το εστιατόριο του Αστέρα Βουλιαγμένης.  Εδώ δεν μιλάμε μόνο για καλό και προσεγμένο φαγητό αλλά και για μια μεγάλη λίστα κρασιών. Μεγάλο προτέρημα του εστιατορίου η θέα στο απέραντο γαλάζο του Σαρωνικού κόλπου. 

Info: Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, Αστέρας Βουλιαγμένης, 210 8902000

Site: http://www.arionresortathens.com/en/forms/IlTramonto

Premiere

O Γάλλος σεφ Jean-Charles Μetayer, βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και μεγάλη εμπειρία σε σημαντικά εστιατόρια δίνει έναν γαλλικό αέρα στις Μεσογειακές γεύσεις του εστιατορίου.  Στο τελευταίο όροφο του Atheneum Intercontinental και με τον Παρθενώνα φωτισμένο είναι ιδανικό μέρος για ένα ξεχωριστό δείπνο.   

Info: Συγγρού 89-93, 210 9206000

Site: http://www.ihg.com/intercontinental/hotels/gb/en/athens/athha/hoteldetail/about-the-hotel/dining

Ψάχνοντας ένα πιο exclusive μέρος για φαγητό η πρόταση είναι να επιλέξεις το εστιατόριο ενός ξενοδοχείου, κλείνοντας τραπέζι online και εντελώς δωρεάν στο e-table.gr